Logo Email Communications, Delft
Email Communications
info | sitemap
Home
Medewerkers
 Bas Jobsen
 Michiel Jobsen
 Luuk de Krijger
 Johan Weekamp
Software / Scripts
Webdesign
Website Search
PHP
XML
Portfolio
Vacatures
Tarieven
E-mail Marketing
Virus en Spam
Linkedin buttons
Links
Adres / Contact
layout
layout
» Home » Medewerkers » Bas Jobsen Woensdag 24 Juli 2024

Bas Jobsen

Email: b.p.j.jobsen@emailcommunications.nl
Telefoon: 06-51082939

Bas Jobsen is mede-eigenaar en oprichter van Email Communications. Binnen Email Communications voert Bas de leiding en werkt hij als programmeur.

baas van de dag

Op 12 maart 2003 werd Bas uitgroepen tot Baas van de Dag door het AVRO-radio 3FM programma Arbeidsvitaminen.

Toen Bas in 1995 Technische bedrijfskunde ging studeren in Enschede kwam hij voor het eerst echt in aanraking met Internet, daarvoor beperkte zijn computerervaring zich eigenlijk tot de standaardprogramma's en het schrijven van Basic programma's voor de PC.

In dat zelfde jaar startte hij op Geocities, reeds onder de naam Email Communications zijn eerste internet project "Email Dating". Omdat in die tijd nog veel meer mannen dan vrouwen van het internet gebruik maakten, werd dit project beëindigd.

Voor die tijd was Bas al in aanraking gekomen met het E-zine (nieuwbrief) I-Nieuws. Voor dit E-zine werkte hij lange tijd, op vrijwillige basis, als medewerker en webmaster. Via zijn StartPagina Het Startpunt verzorgde hij de gelijknamige rubriek in deze nieuwsbrief.

I-Nieuws bestaat inmiddels ook niet meer, maar StartPagina Het Startpunt is uitgegroeid tot een volwaardige website: Linkotheek.

Verder studeerde Bas nog Biologie en Computational Science te Utrecht. In 2000 is hij full-time voor Email Communications gaan werken.

Op vrijdagochtend assisteert Bas bij de computercursussen van Stichting Ouderenwerk Delft.

 
© 1996-2011, Email Communications
W3Masterson
powered by mysql and php4, link to mysql.com powered by mysql and php4, link to php.net Valid HTML 4.01! Viewable With Any Browser!