Logo Email Communications, Delft
Email Communications
info | sitemap
Home
Medewerkers
 Bas Jobsen
 Michiel Jobsen
 Luuk de Krijger
 Johan Weekamp
Software / Scripts
Webdesign
Website Search
PHP
XML
Portfolio
Vacatures
Tarieven
E-mail Marketing
Virus en Spam
Linkedin buttons
Links
Adres / Contact
layout
layout
» Home » Medewerkers » Michiel Jobsen Donderdag 20 Juni 2024

Michiel Jobsen

Email: m.a.jobsen@emailcommunications.nl
Telefoon:

Michiel Jobsen is mede-eigenaar en oprichter van Email Communications. Binnen Email Communications is hij verantwoordelijk voor de financiën en de administratie.

In 1997 startte Michiel zijn studie Bedrijfseconomie te Enschede. In zijn vierjarige studieperiode had hij diverse bijbaantjes waar in 2000 de oprichting van de VOF Email Communications bijkwam. Tijdens zijn studie liep hij voor ruim vijf maanden stage bij Advanta Seeds B.V. te Kapelle en vervolgens deed hij een afstudeeronderzoek bij OMNEXT Services te Veenendaal.

Om nog een extra diepgang in zijn studie te vinden is hij in 2001 begonnen met de verkorte opleiding Bedrijfseconomie, met als accentprogramma Financieel Economisch Management, aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn studie in Tilburg werd hij lid van de Financiële Studievereniging Tilburg (FST) om met een vijftal medestudenten het congres 'Corporate Communication - het overbruggen van de financiële informatiekloof' te organiseren. Het komend half jaar zal hij binnen het bestuur van de FST de functie van penningmeester bekleden.

Na deze bestuursperiode staat het schrijven van de afstudeerscriptie op het programma, dit zal resulteren tot het afronden van zijn studie zo rond september 2004.

 
© 1996-2011, Email Communications
W3Masterson
powered by mysql and php4, link to mysql.com powered by mysql and php4, link to php.net Valid HTML 4.01! Viewable With Any Browser!