Logo Email Communications, Delft
Email Communications
info | sitemap
 
Home
Medewerkers
Software / Scripts
Webdesign
Website Search
PHP
XML
Portfolio
Vacatures
Tarieven
E-mail Marketing
Virus en Spam
Linkedin buttons
Links
Adres / Contact
» Home Dinsdag 21 Mei 2024

Introductie Email Communications

Bij Email Communications te Delft vindt u jarenlange internet- en programmeerervaring. Email Communications levert 'Op maat' softwareoplossingen. Internet toepassingen (applicaties) zijn een specialiteit van Email Communications, daarbij kunt u denken aan o.a. databasekoppelingen, Extranet-toepassingen, Content Mangement Systemen (C.M.S.), zoekoplossingen voor uw site en scripts voor interactie met de bezoekers van uw website.

Oplossingen kunnen geschreven worden in C(++), Perl, PHP of Java++. Daarnaast beschikt Email Communications uiteraard over alle kennis die nodig is voor het ontwikkelingen van internetoplossingen, (D)HTML, CSS (Casade Style Sheets) en javascript.

Email Communications is bekend met Object Oriented Programming (O.O.P.) en de voordelen daarvan. Mede daardoor kunnen we alle oplossingen flexibel (modulair) opzetten en zult u van ons niet snel horen; "Als u dat eerder gezegd had ...".
In alle producten wordt de scripting zoveel mogelijk gescheiden van de content en de layout. Ook de content staat dan los van de layout. Dit betekent dat kleine aanpassingen aan uw site in één stap kunnen worden gegeneraliseerd naar de gehele site.

Daarnaast heeft Email Communications uitgebreide ervaring met de koppeling van databases en websites. Of andere manieren om uw data beschikbaar te maken op het internet.

Sinds mei 2001 worden alle producten afgeleverd volgens kwaleitseisen die door de klant onafhankelijk toetsbaar zijn (zie: Toetsbare kwaliteit).

Email Communications levert in beperkte mate ook complete websites. Hiervoor maken we gebruik van standaardoplossingen. Dit levert dynamische websites, waarbij de content van de layout gescheiden wordt. In combinatie met de eerder genoemde toetsbare kwaliteitseisen, levert dit een browser onafhankelijke website, die optimaal door de zoekmachines gepositioneerd kan worden. De website die u nu bekijkt is hier een voorbeeld van (zie verder: Standaard webdesign pakket).

Kortom voor al uw internetoplossingen bent u bij Email Communications aan het juiste adres. Ook als u bijvoorbeeld met één van de volgende vragen zit, "wat kan internet betekenen voor mijn bedrijf", "klanten vinden mijn website niet" of "hoe verhoog ik het rendement van mijn website" kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen wij u adviseren in de opzet van databasekoppelingen (SQL), Content Management en alle soort (web) scripting.

 
Valid XHTML 1.1! Valid CSS! Bobby WorldWide Approved AAA
© 1996-2003, Email Communications